LEOKO kumitettu kisalevypaino 15 kg ⌀ 50 mm keltainen bumper plate

228,88 

Leoko bumper kisakäyttöiset levypainot painonnostoon IWF-sääntöjen mukaiset. 15, 20, 25 kg. Paksu vaimenninkumi ja valurautainen keskiö ⌀ 50 mm /450 mm

Leokon klassisesti muotoillut kumilevyt, joissa ei ole kumi koristeena. Lujuutta ja kestävyyttä arvostavalle nämä ovat ehdottomasti paras vaihtoehto. Näissä levyissä on paksu iskunvaimenninkumi valurautaisen navan ympärillä. Ei mitään kylkeen pultattuja lisäosia. Muut valmistajat haluavat piilottaa painojensa kovan ytimen kumin alle, koska se ei ole kovin hyvän näköinen, mutta me emme piilottele! Valuraudan kaunis muotoilu tekee näistä erittäin kestävät ja kätevät käsitellä. Käyttömukavuus onkin näissä ihan eri tasolla, kuin suoraseinäisissä bumpereissa, joita on vaikeampi kuormata tankoon ja joiden kovat ja ohuet reunakumit siirtävät pudotuksen iskun tankoon.

Kumiosa on liitetty rautaiseen ytimeen vulkanoimalla kumi niin lujasti, ettei edes vuoskymmenien jatkuva käyttö irroita sitä navastaan. Siksi näitä on kaikilla vanhoilla saleilla, joille näitä on koskaan ostettu. Muut heitetään parin vuoden jälkeen pois, kun kumit irtoilee mutta nämä kestävät käytössä todella pitkään.

Kisakäyttöiset painot on kalbroitu vastaamaan IWF: n (International Weightlifting Federation) sääntöjen vaatimuksiin, joten painotoleranssi, (eli erotus nimellispainosta) on todella pieni. Näillä on nosteltu monia Suomenmestaruuksia ja ennätyksiä. Näillä sinäkin saat nostaa omat ennätyksesi ja luottaa siihen, että tulos on vertailukelpoinen maailman huippujen kanssa.

Kilpalevyjen kumit noudattavat olympialaisten kilpailustandardien mukaista väritystä. Eli levypainojen väri vaihtelee painon mukaan mukaisesti (5 kg valkoinen; 10 kg vihreä, 15 kg keltainen, 20 kg sininen, 25 kg punainen). Koska nämä on kumitettu Suomessa, niin ei tarvitse pelätä, että kumeihin olisi sekoitettu mitään epäilyttävää, tai vaarallista, eikä nämä haise tervalle vuotta hankinnan jälkeen. Valurautanavat on maalattu polyuretaanimaalilla hopeanharmaiksi. Kaikki kumilevysarjan levypainot ovat halkaisijaltaan 450 mm.

Lisätiedot

Paino

15 kg

Väri

Keltainen, Harmaa

Materiaali

Valurauta, Kumi

Akselin halkaiisija

450 mm

Tyyppi

Painonnostolevy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEOKO kumitettu kisalevypaino 15 kg ⌀ 50 mm keltainen bumper plate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *