LEOKO kumitettu kisalevypaino / painonnostolevy 10 kg ⌀ 50 mm vihreä bumper plate

183,54 

Tekniikkalevy 10 kg , kumilevy painonnoston harjoitteluun ja kisakäyttöön, IWF sääntöjen mukaiset. Paksut vaimenninkumit, alumiinirunko, teräsnapa, ⌀ 50 mm / 450 mm.

Leokon alumiinirunkoinen 10 kg kumilevy on Painonnoston harjoitteluun kehitetty kumireunainen, alumiinirunkoinen erikoislevypaino.

Leokon klassiset kumilevyt, joissa ei ole kumi koristeena. Näissä levyissä on paksu iskunvaimenninkumi alumiinisen navan ympärillä. Muut valmistajat haluavat piilottaa painojensa metallisen ytimen, mutta me emme piilottele! Leokon kaunis muotoilu tekee näistä erittäin kestävät ja kätevät käsitellä. Käyttömukavuus onkin näissä ihan eri tasolla, kuin suoraseinäisissä bumpereissa, joita on vaikeampi kuormata tankoon ja joiden kovat ja ohuet reunakumit siirtävät pudotuksen iskun tankoon

Leoko kumilevyjen kumit ovat lujinta laatua ja koska nämä kumit on tehty suomessa, niin ei tarvitse pelätä, että niihin olisi sekoitettu mitään epäilyttäviä tai epäterveellisiä aineita, eikä nämä haise tervalle vuotta hankinnan jälkeen. Kaikki kumireunaiset levypainot ovat halkaisijaltaan 450mm. Väri on vihreä, olympialaisten kilpailustandardin mukaan.

Kisakäyttöiset painot on kalibroitu vastaamaan IWF: n (International Weightlifting Federation) sääntöjen vaatimuksiin, joten painotoleranssi, (eli erotus nimellispainosta) on todella pieni. Näillä on nosteltu monia Suomenmestaruuksia ja ennätyksiä. Näillä sinäkin saat nostaa omat ennätyksesi ja luottaa siihen, että tulos on vertailukelpoinen maailman huippujen kanssa.

Lisätiedot

Paino

10 kg

Väri

Vihreä, Metalli

Materiaali

Valurauta, Kumi

Akselin halkaiisija

450 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEOKO kumitettu kisalevypaino / painonnostolevy 10 kg ⌀ 50 mm vihreä bumper plate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *