LEOKO kumitettu kisalevypaino / painonnostolevy valkoinen 5 kg ⌀ 50 mm bumper plate

191,50 

Teniikkalevy 5 kg kumilevy painonnoston harjoitteluun ja kisakäyttöön, IWF sääntöjen mukaiset. Paksut vaimenninkumit, alumiinirunko, teräsnapa, ⌀ 50mm /450mm, maksimikuormaus 45 kg.

Painonnoston harjoitteluun ja punttikoululaisille kehitetty kumireunainen, alumiinirunkoinen levypaino. Leokon klassiset kumilevyt, joissa ei ole kumi koristeena. Näissä levyissä on paksu iskunvaimenninkumi ja alumiininen runko. Muut valmistajat haluavat piilottaa painojensa metallisen ytimen, mutta me emme piilottele! Leokon kaunis muotoilu tekee näistä erittäin kestävät ja kätevät käsitellä.. Käyttömukavuus onkin näissä ihan eri tasolla, kuin suoraseinäisissä bumpereissa, joita on vaikeampi kuormata tankoon ja joiden kovat ja ohuet reunakumit siirtävät pudotuksen iskun tankoon

Koska nänä on tarkoitettu vain tekniikkaharjoitteluun, on näiden levyjen maksimikuormaus 45 kg, kun nämä ovat ainoat kuormatut kumilevyt.Siitä huolimattta painot on kalibroitu vastaamaan IWF: n (International Weightlifting Federation) sääntöjen vaatimuksiin, joten painotoleranssi, (eli erotus nimellispainosta) on todella pieni. Näillä on nosteltu monia juniorien Suomenmestaruuksia ja ennätyksiä. Näillä sinäkin saat nostaa omat ennätyksesi ja luottaa siihen, että tulos on vertailukelpoinen maailman huippujen kanssa. Tekniikkalevyjen kumit noudattavat olympialaisten kilpailustandardien mukaista väritystä, eli 5 kg valkoinen. Koska nämä on kumitettu Suomessa, niin ei tarvitse pelätä, että niihin olisi sekoitettu mitään myrkyllistä, tai epäilyttävää, eikä nämä haise tervalle vuotta hankinnan jälkeen.

Lisätiedot

Paino

5 kg

Väri

Valkoinen, Metalli

Materiaali

Kevytmetalli, Kumi, Teräs

Akselin halkaiisija

450 mm

Tyyppi

Painonnostolevy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEOKO kumitettu kisalevypaino / painonnostolevy valkoinen 5 kg ⌀ 50 mm bumper plate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *