LEOKO kumitettu levypaino 15 kg ⌀ 50 mm musta bumper plate

183,54 

Leoko bumper harjoituslevypainot painonnostoon. 15, 20, 25 kg, max 150 g poikkeamalla. Paksu vaimenninkumi ja valurautainen keskiö ⌀ 50 mm / 450 mm

Leokon klassisesti muotoillut kumilevyt, joissa ei ole kumi koristeena. Näissä levyissä on paksu iskunvaimenninkumi valurautaisen navan ympärillä. Ei mitään kylkeen pultattuja lisäosia. Muut valmistajat haluavat piilottaa painojensa kovan ytimen, mutta me emme piilottele! Valuraudan kaunis muotoilu tekee näistä erittäin kestävät ja kätevät käsitellä.. Käyttömukavuus onkin näissä ihan eri tasolla, kuin suoraseinäisissä bumpereissa, joita on vaikeampi kuormata tankoon ja joiden kovat ja ohuet reunakumit siirtävät pudotuksen iskun tankoon

Lujuutta ja kestävyyttä arvostavalle nämä ovat ehdottomasti paras vaihtoehto. Kumiosa on liitetty rautaiseen ytimeen vulkanoimalla kumi niin lujasti, ettei edes vuosikymmenien jatkuva käyttö irrota sitä navastaan. Siksi näitä on kaikilla vanhoilla saleilla, joille näitä on ostettu koskaan. Muut heitetään parin vuoden jälkeen pois, kun kumit irtoilee mutta nämä kestävät kovaakin käyttöä vuosikymmeniä.

Leoko harjoituslevypainojen painotoleranssi on enintään +/-150 g. Se on vähemmän, kuin monien valmistajien parhaissa levyissä.

Harjoituslevyjen kumit ovat lujinta mustaa kumia ja koska nämä on kumitettu Suomessa, niin ei tarvitse pelätä, että niihin olisi sekoitettu mitään epäilyttäviä tai vaarallisia aineita, eikä nämä haise tervalle vuotta hankinnan jälkeen. . Valurautanavat on maalattu polyuretaanimaalilla mustiksi. Kaikki kumilevysarjan levypainot ovat halkaisijaltaan 450 mm.

Lisätiedot

Paino

15 kg

Väri

Musta

Materiaali

Valurauta, Kumi

Akselin halkaiisija

450 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEOKO kumitettu levypaino 15 kg ⌀ 50 mm musta bumper plate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *