LEOKO Lady levytanko / olympic-painonnostotanko, herkästi pyörivä, sis.magneettilukot, ⌀50mm

660,83 

LEOKO Lady levytanko / olympic-painonnostotanko, herkästi pyörivä, sis.magneettilukot, ⌀50 mm.

Leoko naisten painonnostotanko. Valmistettu Suomessa parhaista teräksistä, luja, kestävä ja joustava. IWF sääntöjen mukainen, 15 kg ilman lukkoja ja 20 lukoilla, akselin halkaisija on 25 mm. Laakeroitu herkästi pyörivillä vierintälaakereilla

Leokon legendaarinen naisten painonnostotanko. Valmistettu Suomessa parhaista teräksistä, siksi se on luja,kestävä ja joustava. Näillä on nostettu lukemattomat mestaruudet ja ennätykset. Vielä tänäkin päivänä tällä nostellaan kisoissa ja ympäri suomen sadoilla saleilla näitä käytetään lakkaamatta. Usein monta vuosikymmentä. Ja kun näihin joskus harvoin tulee jotain vikaa, niin kaikki pystytään korjaamaan.

Kaikki Leoko tangot valmistetaan käsityönä Tampereella. Siksi ne ovat avainlipputuotteita.

Käsin karhennettu pitäväksi ja pinnoitettu aikaa ja käsittelyä kestävällä kromilla. Kaikkien Leokon tankojen putkien halkaisija on 50 mm ja Lady tangon akselin halkaisija on 25 mm. Koska Leoko Lady on valmistettu IWF:n sääntöjen mukaan, on tämä taatusti virallisen mittainen, eli pituus on 201cm ja putkien väli 131 cm. Lady tanko painaa 15 kg ilman lukkoja ja 20 lukoilla..

Laakeroitu erittäin herkästi pyörivillä vierintälaakereilla. Näitä käytetään vuosikymmeniä kuntien julkisilla kuntosaleilla huoltamatta kertaakaan.  Joka ostaa tämän kotiinsa, saa nostella tällä lopun ikänsä.

Lady tanko on pinnoitettu aikaa ja kulutusta kestävällä kromilla.

Mukaan tulee kisakäyttöön suunnitellut lujat ja yksinkertaiset, 2,5 kg painavat lukot. Lukoissa on voimakkaat magneetit toisessa päässä, jotka mahdollistavat nopeat korotukset viiteen kiloon saakka, kilon askelvälillä. Että pystyisit nauttimaan tangostasi mahdollisimman pitkään, suositamme, että pudottelet tankoa vain, alustalle, jolla on vähintään 50 mm kumimattoa pehmusteena.

Lisätiedot

Paino

20 kg

Pituus

2000 mm

Väri

Kromattu

Materiaali

Karkaistu erikoisteräs

Akselin halkaiisija

25 mm

Putken halkaisija

50 mm

Tyyppi

Painonnostotanko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEOKO Lady levytanko / olympic-painonnostotanko, herkästi pyörivä, sis.magneettilukot, ⌀50mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *