LEOKO levytanko / treenipainonnostotanko, sis. peruslukot, ⌀50mm

660,83 

Leoko miesten painonnostotanko. Valmistettu Suomessa parhaista teräksistä, luja, kestävä ja joustava. IWF sääntöjen mukainen, 20 kg ilman lukkoja ja 25 lukoilla, akselin halkaisija on 28 mm. Laakeroitu liukukereilla.

Leokon legendaarinen miesten painonnostotanko. Valmistettu Suomessa parhaista teräksistä, siksi se on luja, kestävä ja joustava. Näillä on nostettu lukemattomat mestaruudet ja ennätykset. Vielä tänäkin päivänä tällä nostellaan ympäri suomen sadoilla saleilla lakkaamatta. Usein monta vuosikymmentä. Ja kun näihin joskus harvoin tulee jotain vikaa, niin kaikki pystytään korjaamaan.

Laakeroitu liukulaakereilla. Näitä käytetään vuosikymmeniä kuntien julkisilla kuntosaleilla huoltamatta kertaakaan.  Joka ostaa tämän kotiinsa, saa nostella tällä lopun ikänsä.

Kaikki Leoko tangot valmistetaan käsityönä Tampereella. Siksi ne ovat avainlipputuotteita.

Käsin karhennettu pitäväksi ja pinnoitettu aikaa ja käsittelyä kestävällä kromilla. Kaikkien Leokon tankojen putkien halkaisija on 50 mm ja DL tangon akselin halkaisija on 28 mm. Koska Leoko DL on valmistettu IWF:n sääntöjen mukaan, on tämä taatusti virallisen mittainen, eli pituus on 220cm ja putkien väli 131 cm. Dl tanko painaa 20 kg ilman lukkoja ja 25 lukoilla..

DL tanko on pinnoitettu kestävällä kromilla.

Mukaan tulee pitkäaikaiseen käyttöön suunnitellut lujat ja yksinkertaiset, 2,5 kg painavat lukot

Että pystyisit nauttimaan tangostasi mahdollisimman pitkään, suositamme, että pudottelet tankoa vain, alustalle, jolla on vähintään 50 mm kumimattoa pehmusteena.

Lisätiedot

Paino

25

Pituus

2200 mm

Väri

Kromattu

Materiaali

Karkaistu erikoisteräs

Akselin halkaiisija

28 mm

Putken halkaisija

50 mm

Tyyppi

Painonnostotanko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEOKO levytanko / treenipainonnostotanko, sis. peruslukot, ⌀50mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *