LEOKO levytanko / voimanostotanko sis. turvalukot ,⌀50mm

689,83 

Leokon luotettava ja pitkäikäinen voimanostotanko, ⌀50 mm. IPF sääntöjen mukainen. Paino lukoilla 25 kg, ilman lukkoja 20 kg akselin halkaisija 29mm. Karkaistua erikoisterästä, terävällä karhennuksella.

Tämä on käytännöllisesti katsoen särkymätön tanko. Koskaan ei ole tullut tietoa, että tämä tanko olisi mennyt poikki.

Tämä tanko on tehty vastaamaan IPF:n tiukkoja vaatimuksia, ja monien vuosien ajan tämä oli yksi viidestä IPF hyväksytystä tangosta Maailmassa. Leokon voimanostotangolla on nostettu monta maailmanmestaruutta, euroopanmestaruutta ja paljon ennätyksiä. Tällä kun nostat oman ennätyksen, voit olla varma siitä, että se on vertailukelpoinen maailman huippujen tulosten kanssa.

Käsin tehty karhennus takaa pitävän otteen maastavedossa. Sen tekeminen karkaistuun erikoisteräkseen vaatii aivan omanlaisensa työkalut, jotka Leo Koivunen kehitti erityisesti tähän työhön. On sitä yritetty automaattikoneillakin, mutta kukaan ei ole saanut niillä riittävän hyvää jälkeä aikaan. Monissa muiden valmistajien tangoissa on kyllä terävä karhennus, mutta ne on jotain pehmeätä terästä, joka ei jousta isoilla painoilla nostettaessa, vaan taipuu mutkalle.

Pinnoitus on putkissa kuormausta ja nostelua kestävä kromaus ja akselissa pitoa parantava mustapassivointi. Se on hyvin ohut pinnoite, ei täytä karhennuksen uria, eikä ole yhtä liukas, kuin kromaus. Tässä riittää pitoa vaikka kuinka raskaaseen maastavetoon. Eikä ote luista kyykyssäkään.

Lisätiedot

Paino

25 kg

Pituus

2200 mm

Väri

Kromattu, Musta

Materiaali

Karkaistu erikoisteräs

Akselin halkaiisija

29 mm

Putken halkaisija

50 mm

Tyyppi

Voimannostotanko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEOKO levytanko / voimanostotanko sis. turvalukot ,⌀50mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *